Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

Vandaag trokken we met z’n allen naar het bos en een mooiere dag konden we ons niet wensen… Het weer was ons heel goed gezind en dat maakte ons avontuur nog leuker! De busrit verliep vlotjes en toen we aankwamen trok meteen de mooie speeltuin onze aandacht. Maar de juffen hadden toch wel eerst een boswandeling gepland zeker! Natuurlijk was dat ook super leuk, want we mochten rennen en hollen zoveel we maar wilden. En vermits je de herfst met alle zintuigen moet waarnemen mochten we ook eens in de blaadjes rollen, luisteren naar de vogeltjes en de ritselende blaadjes onder onze voetjes, kijken naar de herfstkleuren, voelen aan de boomstam,… We hebben de herfst en het bos echt ervaren!
Onze boterhammetjes aten we op in een echte blokhut en reken maar dat ze snel op waren want wat wachtte er buiten op ons???
Ja, de speeltuin! Ondertussen was het zonnetje al goed gaan schijnen en mochten we zonder jas lekker ravotten op de vele speeltuigen. We hebben zo flink gespeeld dat we zelfs vergaten om ruzie te maken. En dat was nu eens leuk!
Lieve ouders, ik denk dat jullie kleutertjes deze nacht heel goed zullen slapen en dromen van hun bosavontuur en de kaboutertjes (die we jammer genoeg niet hebben gevonden!). Volgende keer meer geluk…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Commentaren op: "Rollebollen in de blaadjes!" (1)

  1. Brigitte van den berg zei:

    Een groot bos,een leuke picknick en een speeltuin en allemaal blije gezichtjes.Chapeau! juffen en begeleiders om onze kindjes goed in de gaten te houden en ze weer een leuke dag te bezorgen.(jullie tellen wss geen schaapjes,maar wel kindjes s’nachts?) omi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s