Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

In de paasvakantie werd er nogal wat verjaard… maar liefst drie kleuters uit onze klas. De verjaardag van Ismail hadden we al gevierd voor de vakantie, maar vandaag kwamen er nog twee aan de beurt. Alara en Esmée hadden thuis al hun verjaardag gevierd, maar natuurlijk hoopten ze ook op een feestje in de klas. En dat kwam er, hoor, en nog wel een dubbel feest!
Samen met Jules gingen ze eerst op de foto en toen konden we pas echt beginnen. We dansten voor allebei, maakten vuurwerk voor twee en staken ook twee maal de kaarsjes aan, want onze sloebers verdienden echt wel elk hun eigen feestje. En wij maar dansen en plezier maken…
Toen Alara en Esmée lekker samen knuffelend op de foto gingen, werden onze andere kapoenen een beetje jaloers. En wat kan je daar dan aan doen? Mee knuffelen natuurlijk!
Alara zorgde voor een super leuke verrassing voor de kindjes, want behalve een zakje met snoepjes kregen we ook nog een grote bellenblaas.
En net nu het zo’n mooi weer gaat worden, dat zal voor veel plezier buiten zorgen. Bedankt, Alara en lieve ouders voor de verrassing.
En morgen worden we nog getrakteerd door Esmée. Wat zijn verjaardagen toch leuk!!!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s