Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

Vandaag mochten we eens lekker in onze pyjama naar school komen. Dat deden we niet zomaar… want het was vandaag Nationale Pyjamadag.
Op deze dag willen wij Bednet steunen, een initiatief dat ervoor zorgt dat zieke kinderen van thuis uit via de computer het lesgebeuren op school kunnen mee volgen. Ook op onze school gebeurt dit en wij vinden dit een super tof initiatief!
En ook al zijn we dan nog zo klein, toch willen wij ook ons steentje bijdragen om dit eens extra in de kijker te zetten. Daarom trokken we allemaal onze pyjama aan, brachten we onze favoriete knuffel mee en deden wij allerlei activiteiten die bij onze outfit pasten. Zo mochten we ontbijten in de klas en mits wat herschikking konden wij allemaal lekker rond onze grote tafel zitten. Onze boterham mochten we helemaal zelf smeren met confituur, choco of smeerkaas. We kregen ook lekkere yoghurt, fruit en melk.
En dat lakentjes er niet enkel zijn om onder te duiken, dat hebben we ervaren in een bewegingslesje. We deden er allerlei spelletjes mee en mochten er ook bovenop gaan liggen om voortgetrokken te worden door onze vriendjes. Dat was lachen!
Als afsluiter van de dag mochten we nog naar een verhaaltje van Jules luisteren. Een verhaaltje voor het slapen gaan? Neen, hoor, een verhaaltje voor het naar huis gaan!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s