Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

Deze week willen wij in onze klas nog heel proeven en bereiden, maar iedereen weet dat je daarvoor ook wel boodschappen moet doen. En deze keer ging de juf niet alleen om boodschappen, maar mochten wij allemaal mee. We hadden onze boodschappenlijst mee waarop stond wat we zoal nodig hadden en natuurlijk mocht ook onze Jules mee. Die maakte het zich direct gemakkelijk en ging zomaar in de bolderkar van juf Ingrid zitten. We vonden dat Jules misschien een beetje lui was, maar al gauw bleek dat het eigenlijk super leuk is om in die kar te zitten.
Dus elk om beurt een eindje in de kar leek ons een goede deal…
In het grootwarenhuis kwamen we ogen te kort, want daar was nogal wat te zien. Zoveel voedingsmiddelen en daaruit moesten wij zoeken wat we nodig hadden… amai! Het werd een heuse speurtocht, maar we vonden wat we nodig hadden. Jules die alles goed in de gaten hield, had direct de lekkere ijsjes gezien in de diepvries en toen de juf de deur van de vriezer opendeed… sprong Jules er zomaar in! Brrrr, wat koud!
Gelukkig heeft Abdul er hem vlug uitgehaald, want een bevroren Jules lijkt ons toch niet zo leuk. Ook bij de chips was Jules niet te houden en wij denken dat hij deze week nog heel wat kan leren over gezonde voeding!
Toen onze boodschappen gedaan waren, mochten we alles op de loopband zetten, want er moest natuurlijk ook nog afgerekend worden. We kregen geld van de juf en mochten zelf betalen. Ook onze Jules werd ingescand, maar de kassa sloeg bijna tilt… Hoe dat komt??? Onze Jules is natuurlijk onbetaalbaar!!! Maar dat wisten wij al heeeeeeeeeeel lang!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s