Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

Dubbel feest!

Vandaag was het dubbel feest in onze klas, want Berfin en Belinay, onze tweelingzusjes, waren jarig! En er werd nogal gevierd… De mama van onze jarige sloebers had wel voor enkele verrassingen gezorgd, die we gedurende de dag konden oppeuzelen.
We startten ’s morgens al met een lekkere fruitbrochette. Mmmm, lekker gezond! In de namiddag hebben we eerst onze jarigen in de bloemetjes gezet en dit deden we door te dansen, vuurwerk te maken en te zingen. De vier kaarsjes uitblazen op de taart moest natuurlijk ook dubbel gebeuren. Amai, dat was leuk!
En dan konden we de grote taartendoos boven halen… want daarin zaten super lekkere cupcakes die de mama van Berfin en Belinay had gemaakt. Ze waren mooi versierd met roze of blauwe topping en de zusjes wisten ons heel precies te zeggen dat de blauwe voor de jongens waren en de roze voor de meisjes. En daar was iedereen maar wat graag akkoord mee. Wat hebben die kleine taartjes ons gesmaakt… en we kregen er ook nog grappige gekleurde snoetjes van!
En alsof dat nog niet genoeg was, kregen we ook nog een chocomelkje en een zakje met lekkers om mee te nemen naar huis. Van een traktatie gesproken…
Berfin en Belinay, nog een dikke proficiat en aan de mama en papa van de sloebers… een grote dankjewel voor de lekkere verrassingen!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s