Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

Eindelijk… de grote dag!

Ons laatste mijtertje op de aftelkalender ging eraf vandaag en we wisten allemaal wat dat betekende… de sint kwam vandaag bij ons op school. We zaten al allemaal ongeduldig te wachten tot we eindelijk de bel van Piet hoorden. Dat was eventjes schrikken, want er was niet 1 Piet maar wel een heleboel. En helemaal achteraan kwam de Sint aangewandeld en hij mocht als het ware over de rode loper naar zijn mooie stoel. Die hadden we voor hem klaargezet, want op je verjaardag mag je wel verwend worden. Sint had gehoord en gezien dat we allemaal flinke kinderen waren, dus dat was leuk om te horen.
Alle kleuters en de leerlingen van het 1ste leerjaar hadden een dansje of een liedje voorbereid en je zag Sinterklaas gewoon genieten van al dat enthousiasme. Wij hebben nog nooit zo goed gedanst en gezongen als vandaag, dat is zeker! En terwijl we aan het dansen waren, hadden de Pieten stiekem mooie geschenkjes in onze klas gezet. De sloebers! Abdul mocht onze grote omslag afgeven met alle brieven en kaartjes die we hadden gemaakt. Sinterklaas zal vast een tijdje zoet zijn als hij die allemaal moet bekijken, maar morgen vaart hij al weer naar Spanje om te genieten van zijn welverdiende rust.
Sinterklaas, je hebt weer prima werk gedaan en dat op jouw leeftijd… een grote bravo. En die Pieten… die krijgen van ons een dikke duim. Tot volgend jaar!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s