Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

Pietjes@work

Een drukte van jewelste was het vandaag bij onze kleinste kleutertjes, want in hun pietenoutfit mochten ze naar school komen om hun Pietendiploma te halen. Witte Pietjes, zwarte Pietjes, ze waren allemaal verschillend. Maar hun doel was hetzelfde… bewijzen dat ze een echte ‘Piet’ konden zijn.
En dat was toch wel een heel karwei. Nadat ze zich wakker hadden gedanst, konden ze beginnen aan de proeven. De Pietjes moesten op een dak kunnen lopen (wijselijk vervangen door een bank), ze moesten kunnen glijden van het dak (dat werd de glijbaan), ze mochten pakjes door een hoepel gooien, ze moesten kunnen klimmen, door de schoorsteen kunnen kruipen (waarvoor we onze speelrups gebruikten) en nog eens goed en ver kunnen springen ook! Amai, dat was zwoegen!
Gelukkig kregen ze als fruit lekkere kiwi’s. Die bezorgden hen extra vitamientjes voor het volgende zwaar werk… koekjes gooien! Nadat ze er zelf eerst eentje mochten proeven, gingen ze bij de ‘grote’ kinderen in de klas strooien. Wat schrokken die als we heel hard op hun deur klopten! Hahaha, wat zijn we toch sloebers.
Maar gelukkig hebben onze rakkers al hun taken goed vervuld en kregen ze van de juf een heus Pietendiploma. En dat hebben ze zeker en vast verdiend!
En als kers op de taart kregen we van ons Angelina ook nog eens een verrassing. Zij had voor ons allemaal een kleine zakje met letterkoekjes mee. Bedankt, Angelina, jij bent zeker en vast een ‘echte’ Piet!!!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Commentaren op: "Pietjes@work" (4)

 1. Emmy Martens zei:

  Opnieuw prachtige en leuke foto’s!

 2. I relish, lead to I discovered just what I used to be looking for.

  You have ended my four day lengthy hunt! God Bless you man. Have a
  great day. Bye

 3. Eu desfrutar olhando seus sites . Muito
  obrigado ! http://dendentym.3zoku.com/cgi-bin2/aska/aska.cgi

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s