Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

Hokus pokus diplodokus!

Vandaag was het grootouderfeest op onze school en omdat alles draait rond dromen en wensen kozen de kleutertjes van de 1ste kleuterklas het liedje ‘Wensen’ van Prinsessia om op te dansen. Met een toverspreuk en een echte wensprinses (deze rol nam Alara voor haar rekening) kon het niet meer stuk. Iedereen zette zijn beste beentje voor om die wens (en dat is een echte zandbak buiten om in te spelen) toch maar waar te kunnen maken. Heel veel toverstokjes gingen de lucht in, de wensprinses toverde erop los en strooide met glittertjes… en nu maar hopen dat onze wens uitkomt!
Na ons dansje gingen we naar de klas en totaal onverwacht kregen we nog eens bezoek van onze oma’s en opa’s in de klas voor we naar huis gingen. Wat een verrassing!
Gelukkig konden ook onze grootouders heel goed luisteren, want de juf vertelde nog een verhaaltje van de Spiekpietjes en net zoals wij, moesten ook zij stil zijn en goed opletten. En dat lukte heel goed! Ook ons sinterklaasliedje meezingen en bewegen op het liedje deden ze heel goed mee!
En even trots als zij op ons zijn, zijn wij nu ook op hen. Goed gedaan, lieve oma’s en opa’s, en bedankt voor jullie bezoekje vandaag! Wij vonden het ook heel leuk!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s