Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

Vandaag stond ‘bewegen’ centraal bij onze kleuters, want naar jaarlijkse traditie organiseerden de leerlingen van het 6de leerjaar en hun juffen weer een sportdag voor ons. Omdat het vandaag ook nog eens dierendag was, hadden sommigen zich uitgedost als dieren en daar stonden onze kleinsten toch wel van te kijken.
Op een leuke manier werden alle activiteiten en spelletjes uitgelegd zodat onze kleuters direct in actie konden schieten. En er was nogal wat te doen : fietsen op een parcours, spelen met de grote parachute, dansen en springen, tikspelletjes in ons speelbos, gooien met pittenzakjes,… Zowel groot als klein had er zin in, dat kon je wel merken. En wie net iets minder zin had, werd goed opgevangen en werd eens geknuffeld door de ‘grote’ kinderen of door Jules (want die was ook van de partij!).
Bedankt, lieve jongens en meisjes van het 6de leerjaar, voor de sportieve voormiddag. Jullie hebben het super gedaan! En niet te vergeten, bedankt juf Fay en juf Eline (jullie hebben het natuurlijk ook super gedaan!).

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s