Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

Hieperdepiep… hoera!

Wat zag onze Jules er vandaag deftig uit! Hij had zijn mooie hemdje aan en een strikje en dit allemaal om samen met zijn vriendjes zijn verjaardag te vieren. Hij had zelfs stiekem parfum opgedaan zodat hij lekker zou ruiken bij het krijgen van al die zoentjes! Want dat waren er wel heel veel! We startten het feest met een dans voor Jules en daar zat hij volop van te genieten op zijn mooie verjaardagsstoel. En toen was het tijd voor de laatste ballon… De juf prikte de ballon stuk en alle kleuters mochten er met Jules onder gaan staan. Wat een knal… en vooral wat een confetti! En toen kwamen de kadootjes. Jules had nooit gedacht dat hij zoveel leuke tekeningen, geschenkjes en slingers zou krijgen. Nu kon zijn dag niet meer stuk! En dan wist hij nog niet dat we lekkere taartjes voor hem zouden maken. Enkele kleutertjes zorgden voor het feestgebak en zo maakten ze hartentaartjes met aardbei en banaan. En voor Jules een groot hart met 3 kaarsjes!
Feesten deden we samen met de kleuters van juf Karin, want je zal het niet geloven maar klaspop Jan was toch ook wel jarig zeker! Twee vliegen in één klap…
Onze feestvarkentjes mochten hun kaarsjes uitblazen en wij konden lekker gaan smullen. En reken maar dat die taartjes vlug op waren!
Daarna dansten we er nog lekker op los op de verjaardagsliedjes en zo konden we de voormiddag afronden. Jules heeft er echt van genoten, maar was toch wel heel moe toen we naar huis gingen. We staken hem zorgvuldig in zijn bed en zwaaiden hem naar dromenland met onze vlag. Droom maar lekker van je feest, lieve Jules!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s