Klasblog van juf Annick (K1B – Basisschool De Reigers, Zelzate)

We vielen weer in de prijzen!

Op 10 september stond onze school open ter gelegenheid van Open Monumentendag en het 90-jarig bestaan van het Rijksonderwijs/Gemeenschapsonderwijs in Zelzate.
Alle klassen van klein naar groot werkten vorig schooljaar iets uit rond Wereldoorlog 1. Aan de creatieve uitwerking van het thema was een wedstrijd verbonden, waarop de aanwezigen van die dag hun stem konden uitbrengen op het voor hen mooiste werk. De kleuters gingen allemaal samen aan het werk om de inkom te versieren met super grote klaprozen die werden opgesteld in zandzakjes. We kregen heel wat lovende kritiek… Vandaar dat we samen met het 2de leerjaar van vorig jaar verkozen werden tot winnaars! En dat werd beloond, want we kregen een boekenbon van 50€ en allemaal een zakje snoep. Dit alles werd ons uitgereikt door de Cultuurraad van Zelzate, de burgemeester van Zelzate en de verantwoordelijke leerkrachten van het Koninklijk Atheneum. We mochten dan ook met hen poseren voor een foto in de krant. In de klas werden de snoepjes verdeeld en gingen we nog eventjes op de foto met enkele klaprozen.
Hierbij ook een dikke proficiat voor meester Guy, juf Mieke, juf Belinda en hun leerlingen die ook in de prijzen vielen! Goed gedaan!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s